Termeni si Conditii

1. Continut
Continutul site-ului toyservice.ro provine din surse diverse si variate. De aceea Detinatorul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si comentariile produselor si obiectelor prezentate in acest site, acestea fiind opiniile personale ale redactorilor sau autorilor materialelor prezentate.
Pentru materialele ce provin direct de la un producator sau distribuitor, se depun eforturi speciale pentru a micsora greselile potentiale din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.
Valoarea maxima a obligatiilor Detinatorului fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Detinator de la clientul respectiv.

2. Frauda
Orice tentativa de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului toyservice.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul toyservice.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului toyservice.ro si va declansa cercetarea penala impotriva celora care incearca acest act.

3. Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Detinator va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*